Thuis

Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Ongeveer Bedrijf:

        De Technologieco. van Shenzhenshiningworth, Ltd is één van de professionele fabrikanten gespecialiseerd in AIoT-Apparaten, Ai Spreker, Stromende Speler, en OTT-de Doos van TV. Wij hebben de meest creatieve ontwerpers en de briljante technische ingenieurs, die u kunnen verstrekken de beste gevallen en de steunen.

Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd.

 

 

 

Ongeveer Fabriek:

        Onze fabriek wordt gevestigd in Shenzhen, de grootste elektronische stad en het derde - grootste de uitvoerhaven in China. Zo kunt u van onze capaciteit worden verzekerd om snelle levering te maken. Wij zijn dicht aan het financiële centrum HK, dat meestal onze de uitvoerhandel helpt. Onze deskundigen en het meeste gevorderd materiaal staan ons toe om het vermogen te hebben om een brede waaier van nieuwe punten volgens de eisen van de koper te ontwerpen en te vervaardigen.

 

 

Ontwikkeling:

Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

De Technologieco. van Shenzhenshiningworth, Ltd is geëngageerd aan Alexa toegelaten apparaat en slimme technologie R&D van het stemproduct, zoals slimme huisstop, en verstrekt de innovatieve slimme oplossingen en de producten van de steminteractie voor slim huis.

Vestigt in Nov., 2007, is Shiningworth een wetenschap en technologieinnovatieonderneming belast met slimme de hardware onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van Internet. Onze bedrijfnadruk op IOT-apparaten, nu ontvingen wij een aantal praktische en innovatieve uitvindingsoctrooien. Een verscheidenheid van producten hebben op verkoop, zoals Alexa-de slimme spreker A1 van de stemhulp, de slimme productwerken met Alexa (slimme stop, slimme bol, slimme schakelaars etc.), en zelfstandig de reeksproduct van de stemcontrole. Wij pogen nieuwe slimme interactieervaring te ontwikkelen, en leveren eenvoudige levensstijl door stem.

Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd. Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd. Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd. Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd. Shenzhen Shiningworth Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : MXQ

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Wifi Smart leidde Gloeilamp voor verkoop Van goede kwaliteit Wifi Smart leidde Gloeilamp voor verkoop Van goede kwaliteit Wifi Smart leidde Gloeilamp voor verkoop Van goede kwaliteit Wifi Smart leidde Gloeilamp voor verkoop